04 KVALITET I INOVACIJE | DIZAJN PROIZVODA

DIZAJN PROIZVODA DIZAJN PROIZVODA

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Ovim odsekom upravlja tim iskusnih inženjera koji u svakodnevnom radu koriste računarsku opremu i programe poslednje generacije.
Dizajniranje i modeliranje u 3D-u kao i CAD i CAM podrška, predstavljaju alate pomoću kojih projektni biro dizajnira proizvode sve većih performansi.

Pogledajte inovacije kompanije HUOT

LAKA I BRZA UGRADNJA

U kanalu u kom se zajedno mogu naći voda, blato, zemlja i šljunak, važno je da se proizvodi mogu lako i brzo ugraditi.

Kompanija HUOT nudi inovacije za svaku grupu proizvoda:

  • DISTRIBUTIVNA MREŽA : široka i profilisana zaptivka, duboko uranjanje u telo ventila, dvostruki zaptivni prsten za predmontažu van kanala (prirubnički fiting i spojke),
  • KUĆNI PRIKLJUČCI : univerzalni servisni ventil (YACUO) za vertikalno ili horizontalno bušenje pod pritiskom i direktno zaptivanje sa ogrlicom (colovni navoj)
  • KOMPRESIONI FITING : široka gama proizvoda, široka cilindrična zaptivka, samozaptivajući elementi , ključ za pritezanje REXUO
  • OPREMA ZA VODOMERE : Šaht spreman za ugradnju, podesivi produžetak i poklopac, kompletno opremljen potrebnim fitingom...

EKOLOŠKI DIZAJN

Kompanija HUOT oduvek proizvodi proizvode poštujući principe održivog razvoja. Tokom procesa dizajniranja i razvoja uzimamo u obzir uticaje koji naši proizvodi mogu imati na životnu sredinu i integrišemo ih tokom čitavog njihovog radnog veka: od sirovine, proizvodnje, logistike i distribucije do njihove upotrebe i recikliranja.

TRAJNOST I PERFORMANSE

Prosečan vek trajanja proizvoda na mreži je 70 godina. Prema standardu EN 805, vek trajanja mora biti duži od 50 godina. Zato se HUOT proizvodi projektuju tako da odgovore na ove osnovne tehničke preduslove.

Naše široke zaptivke velikog obima i epoksidna zaštita debljine 300 mikrona za naše proizvode od livenog gvožda garancija su kvaliteta i trajnosti.

Pogledati kvalitet HUOT